Sport og Adventure fotograf i Norge

Opplev spenningen og eventyret gjennom mine sports- og adventurebilder. Med erfaring fra å reise verden rundt og utforske noen av de mest utfordrende og fantastiske stedene, har jeg samlet et imponerende arkiv med adrenalinfylte bilder.

Mine kunder

Jeg er glad i å reise og er alltid klar til å ta på meg oppdrag hvor som helst i verden. Min lidenskap for eventyr har ført meg til å få jobbe med noen av de største merkevarene innen friluftsliv og adventure, og mine bilder har blitt brukt i markedsføring og reklame for selskaper som La Sportiva, Prana, The North Face, Norrøna, Devold, Dynafit, Grivel og Petzl…

Klatrebilder

Som klatrefotograf i Norge og eventyrlysten klatrer har jeg utforsket noen av verdens mest ikoniske klatredestinasjoner. Det gjør at jeg i dag sitter på ett stort galleri med klatrebilder fra Norge og rundt om i verden.

I USA har jeg klatret og tatt bilder i Yosemite, Indian Creek og Red River Gorge. Jeg har også tilbrakt tid i Australia, klatret i Grampians, Arapiles, Blue Mountains og Tasmania. Jeg har vært på New Zealand og jeg har klatret og tatt klatrefoto i Spania, Hellas, Tyrkia og på Tenerife for å nevne noen.

Skibilder

Jeg elsker å utforske ulike årstider og er ivrig på ski og isklatring om vinteren. Dette gjenspeiles i mitt arkiv av skibilder fra Møre og Romsdal, Alpene, Lyngen, Lofoten og Svalbard. 

Som skifotograf i Norge, er mitt mål å formidle lidenskapen og eventyret ved å utforske vinterlandskapet på ski gjennom mine skibilder. Enten det er den dype stillheten og freden som følger med å spore gjennom uberørt puddersnø, eller den adrenalinfylte spenningen ved å takle utfordrende nedkjøringer, søker jeg å fange øyeblikkene av glede og frihet som skikjøring bringer med seg.

Sport og adventure bilder

Alle mine sports- og adventurebilder kan bestilles som print og lisensieres, slik at du kan bringe spenningen og skjønnheten fra eventyrene inn i ditt eget hjem eller til din bedrift.

Enten du er en eventyrlysten sjel som ønsker å utforske nye høyder, eller en merkevare som søker å formidle spenningen ved utendørsaktiviteter, kan jeg som sport og adventure fotograf i Norge hjelpe deg med å fange de perfekte bildene som formidler essensen av eventyret.

Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan bidra til å bringe dine eventyr til liv gjennom min lidenskap og ekspertise som sport og adventurefotograf.

Bilder av buldring

På jakt etter buldrebilder? Jeg har et omfattende galleri med bilder av buldring fra Romsdal og Lofoten i Norge. Fra Romsdalen finner du bilder av klassiske buldre som Purkespranget, Eggedosis og Oksespranget. I Lofoten har jeg tatt ikoniske buldrebilder av bulder som Wicked Tuna, Excalibur, og ikke minst King Fisher, som endte opp som forsidebilde i Rock and Ice.

I tillegg har jeg fotografert buldring i Fontainebleau, kanskje verdens beste destinasjoner for denne aktiviteten. Jeg har også tilbrakt flere måneder på Castle Hill i New Zealand. Mine bilder inkluderer også ikoniske buldrebilder som “The Rhino” (7b+) fra Rocklands i Sør-Afrika.

Sykkelbilder

De siste årene har jeg utviklet en lidenskap for sti- og terrengsykling, og som et resultat har samlingen min av sykkelbilder stadig vokst. Størstedelen av disse bildene er tatt i Møre og Romsdal. På nettsiden min kan du utforske et mangfold av terrengsykkelbilder, inkludert scener fra Fjørå i Valldal, Melen og Sjurvarden på Hustadvika. Du vil også finne bilder fra NM i downhill sykling på Hafjell og fra Enduro-sykling i Finale Ligure.

Gjennom mine stisykkelbilder ønsker jeg å formidle den spesielle følelsen av å være ute på stiene, den intense konsentrasjonen mens man navigerer gjennom hindringer, og gleden av å oppleve naturen på nært hold. Enten det er et actionfylt øyeblikk i nedkjøringen eller et rolig øyeblikk i en naturskjønn dal, vil du finne et mangfold av opplevelser og stemninger i mitt terrengsykkelgalleri.

Bli inspirert til å ta fatt på ditt eget terrengsykkel-eventyr mens du utforsker sykkelbildene mine 

Livsstilsbilder

På hjemmesiden min finner du et mangfold av livsstilsbilder som fanger essensen av forskjellige livsstiler, interesser og øyeblikk. Gjennom mine fotografier ønsker jeg å skildre autentiske situasjoner og øyeblikk som reflekterer ulike aspekter av menneskers liv.

Mine livsstilsbilder inneholder et bredt spekter av motiver, fra portretter av enkeltpersoner i deres daglige aktiviteter til grupper som nyter felles hobbyer, reiser, kulturelle begivenheter og mer. Hvert bilde er nøye plukket ut for å formidle en spesifikk stemning eller fortelle en historie som resonnerer med seeren.

Enten det er bilder av mennesker som utforsker naturen, nyter kaffe på en kafé, trener, reiser, eller bare er sammen med venner og familie, søker jeg alltid å fange øyeblikkene som gjør livet unikt og minneverdig.

Gjennom mine livsstilsbilder ønsker jeg å inspirere og engasjere seerne ved å presentere en autentisk og mangfoldig skildring av menneskelige opplevelser og følelser. Utforsk galleriet mitt og la deg inspirere av livets mange fasetter gjennom mine fotografier.

Fjelløping

Utforsk den utrolige verdenen av fjelløping i Romsdal gjennom mine fotografier. Ta deg tid til å nyte de majestetiske fjellene, de urørte stiene og den grenseløse friheten som følger med å løpe i fjellene. Gjennom mine terrengløpebilder ønsker jeg å formidle den unike opplevelsen av å utforske naturen til fots, og jeg håper å inspirere deg til å legge ut på dine egne eventyr i fjellene. Velkommen til å la deg bli fortryllet av fjelløpingens magi.

BASE-hopp bilder

Jeg har jeg et lite utvalg med bilder av BASE-hopping fra steder som Gridsetskolten, Romsdalshorn, Litjfjellet, Bispen og Trollveggen i Romsdalen.

kontakt meg