Bryllpusfotograf i Molde

2008 var første året mitt som bryllupsfotograf i Molde, og i dag, med minst 150 bryllup og nærmere en halv milion bryllupsbilder senere, føler jeg fortsatt den samme spenningen før hvert bryllup jeg fotograferer.

Som bryllupsfotogaf  har jeg vært heldig og fått reist mye og sett mange spennede steder rundt om i Norge. Selv om jeg holder til utenfor Molde så reiser jeg gjerne og har fotografert mange bryllup i Ålesund, Kristiansund, Åndalsnes, Geiranger og Oppdal. Jeg har også erfaring som bryllupsfotograf i byer som Oslo, Trondheim, Kristiansand, Stavenger, Tromsø og Bergen.

Jeg liker å se på bryllupsfotografering som en historiefortelling der jeg er tilstede, og på en subtil måte dokumentere dagen slik den utspiller seg for brudeparet.

Jeg ønsker å være der for å fange ekte og spontane øyeblikk mellom paret som ikke kan rekonstrueres.

Hvis du er på jakt etter en erfaren bryllpsfotograf og ønsker å se flere av bryllupsbildene mine, må du gjerne ta en titt på nettsiden min. Siden min for bryllupsfotograf i Norge finner du her

Jeg håper bildene mine kan inspirere og vekke følelser, akkurat som de magiske øyeblikkene jeg har hatt gleden av å fange gjennom linsen min.

kontakt meg