Natur og landskapsfotograf i Molde

Jeg er en lidenskapelig natur- og landskapsfotograf som liker meg best når jeg får være på tur ute i naturen med kamera i sekken.

Jeg har etterhvert opparbeidet meg ett stort arkiv av bilder fra området, hvor flesteparten av landskapsbildene er fra Møre og Romsdal. Jeg har samlet en kolleksjon som jeg håper fanger essensen av den vakre og mangfoldige naturen som vi er så heldig og ha rundt oss her på Vestlandet. Fra majestetiske fjell som Vengetind, Trollveggen, Romsdalshorn og Kongen i Romsdalen til den bølgende kystlinjen ute ved Atlanterhavsveien. Målet er at hvert bilde skal fortelle en historie og fange øyeblikkets skjønnhet på en eventyrlig måte.

Mine bilder er tilgjengelige for lisensiering og print, og de er velegnet for en rekke formål, enten det er markedsføring, reklame, innredning eller kunstprosjekter.

Her på nettsiden finner du ett lite utvalg med natur og landskapsbilder, og ikke nøl med å kontakte meg direkte, hvis du ser etter spesielle bilder, har spørsmål, eller ønsker å diskutere spesifikke prosjekter eller lisensieringsavtaler. Jeg er her for å hjelpe deg med å finne de rette bildene som vil berike dine prosjekter og fortelle din visuelle historie på en unik måte.

Ønsker du print til hjem eller kontor, så kan du velge ut dine favorittbilder og få dem levert som vakre print av høy kvalitet, klar til å pryde veggene dine. Ta kontakt for å lære mer om printalternativer og hvordan du kan skape et unikt og inspirerende miljø med mine naturfoto.

Takk for at du tar deg tid til å besøke natur og landskapsbilde siden min. Håper du finner noe som inspirerer deg!

Se bilder her:

natur og landskapsbilder 

kontakt meg

Terje Aamodt

Fursetvegen 115, 6631 Batnfjordsøra

Tlf: 91749685

Mail: post@terjeaamodt.com