Dronefotograf i Molde

Droner har åpnet for nye og billigere muligheter når det gjelder å få tatt bilder fra lufta. Jeg har lang erfaring som dronefotograf og jeg har levert film og dronebiler til ulike reklame og filmprosjekt rundt om i landet. Jeg har levert materiell til alt fra NRK prosjekt i Trollveggen, til spektakulær industri klatring på Munch-museet i Oslo.

Jeg har også hatt gleden av å filme event for Norrøna, vært på Svalbard med North Face og gjort spennede skifilm prosjekt sammen med blant annet Fri Flyt og Asbjørn Eggebø Næss.

Ved å bruke drone, fanger jeg fantastiske luftfoto som gir en unik dimensjon til prosjektene dine. Jeg kan levere både dronebilder og dronefilm.

Ønsker du å få tatt eiendomsfoto, filming av arrangement, eller du trenger spektakulære bilder og video til film og reklame prosjekt, må du gjerne ta kontakt med meg.

Jeg er godkjent av Luftfartstilsynet i Norge for å fly drone.

kontakt meg